Forever Calcium

Forever Bee Honey I Honning
december 15, 2016
Absorbent-C I C-vitamin kosttilskud
december 15, 2016

Forever Calcium

Forever Calcium optages rigtig nemt i kroppen, den indholder bland andet magnesium, zink og vitaminerne C og D. Tabletterne er nemme at synke og har en dejlig smag af vanilje.

Størstedellen af Calcium findes i vores tænder og knogler, mens resten findes i vores nerveceller, væv, blod og andre kropsvæsker. det bliver allerede tidligt i vores ungdomsår svære at optage, og nedbrydningen formindskes. som vi ældes forsætter nedbrydningen. Efter klimakteriet mindskes østrogenniveauet hos kvinder, som kan fører til knogleskørhed, da østrogenet hidtil har haft en beskyttende virkning på vores knogler. En god sammensat kost, som er rig på calcium kan hjælpe med til at mindske tabet af calcium i vores knogler. Er man usikker på om man for nok er det en rigtig god ide at tager et kosttilskud. Kosttilskuddet Forever Calcium indholder blandt andet magnesium, kobber mangan og zink samt både c og d vitaminet.

Tænder og knoglevækst

  • Forever Calcium er special fremstillet sammensætning af næringsstoffer til knoglerne, calcium, magnesium, mangan og vitamin D alle er med tilat bidrage til at opholde en normal vækst i knoglerne.
  • Calcium er med at opretholde normale tænder.

Der er rigtige mange af kroppens funktioner som har brug for at vi tager tilskud af Calcium.

Den anbefalet daglig dosis:

2-4 kapsler dagligt, de skal synkes hele sammen med et stort glas vand.

Man skal altid huske at kosttilskud aldrig ikke kan erstatte en god og varieret kost, hvis du tager nogle former for medicin er det vigtig at man kontakter sin læge før man begynder ar spise kosttilskud. Tag aldrig større dosis end det der står på pakken.

Kan købes her