Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse

Ny emballage, ny formel

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse

For at sikre, at håret får tilført fugt og bliver stærkt
og glansfuldt, er det vigtigt at have gode produkter.
Produkter, der indeholder plejende ingredienser,
gør håret frisk og smukt, fra rod til spids.

Aloe Jojoba Shampoo

Vores yndlingsingrediens Aloe vera plejer og bidrager med naturlige saponiner. Det giver en mild skum, der ikke udtørrer, hvilket betyder, at du ikke behøver vaske hår så tit.
Den anden hovedrolle spilles af jojoba, der med sin keratin-effekt fremhæver hårets naturlige farve og glans. Jojoba har været anvendt for sine fugtgivende egenskaber i århundreder.

Shampooen fjerner effektivt fedt og beroliger samtidig hovedbunden. Håret får volumen, bevarer sin glans og holder sig frisk.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse supplerer effektivt shampooen med en masse fantastiske olier. Mecadamiaolien er en herlig blødgører og har et højt indhold af umættet fedt, der tilfører fugt til hud og hovedbund. Jojobaolie, solsikkeolie, arginin og Forever Essential Olis Lavender giver håret glans, hovedbunden ekstra fugt og gør håret lettere at rede ud. De plejende olier er også med til at forhindre spaltede spidser. Aloe-Jojoba Conditioning Rinse er kraftfuld, men let nok til at lade blive siddende uden at tynge håret ned.

Gør dig klar til at gå ud i verden med et stærkt, glansfuldt og fyldigt hår.

 

Frisørens bedste tricks:

Vinterhår:
Håret bliver ofte tørt om vinteren og har derfor brug for en masse fugt. Brug en fugtgivende shampoo og balsam, som tilfører fugt i pleje i dybden.

Under huen:
Når man går med hue, bliver håret let fedtet, fladt og statisk. Her er tør-shampoo redningen. Den frisker op og tilføjer volumen, mens den samtidig gør håret mandre statisk.

Hårkur:
Giv håret hårkur én gang om ugen for at tilføre fugt og glans. Tilpas hårkuren efter din hårkvalitet for at opnå det bedste resultat.

Lad eksperten farve:
Mange fristes til at farve hår derhjemme. Det kan desværre ødelægge håret, og det er vanskeligt at få den rigtige nuance frem, især ved genfarvning. Bed frisøren om en olaplexbehandling, når du skal have farvet hår, for at undgå unødig slitage.

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse:

  • Passer til alle hårtyper
  • pH-afbalanceret
  • Fri for sulfater
  • Dugter godt
  • Plejende ingredienser
  • Højeste bedømmelse i dermatologiske tests

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse

Du kan bestille din Aloe Jojoba Shampoo & Conditioner gennem min webshop eller ved at kontakte mig på telefon 42445119

  • Ønsker du selv at afhente dine produkter hos mig, så bestil over telefon. På den måde spare du fragten. Jeg bringer også gerne ud, hvis du bor i mit nærområde. (Jeg bor i 9310)