Aloe Peach – Aloe Vera drik I Forever

Aloe Peaches Gel

Vores fantastiske Aloe Peach Gel, også kendt som Aloe Vera drik med fersken smag

Gør dig klar til at smage forskellen. Den friske og frugtrige version af vores klassiske Forever Aloe Vera Gel, med håndplukket Aloe Vera, sød fersken pure og masser af c vitamin. Nyd den på en varm sommerdag med isterninger, eller start dagen med den som dit faste kosttilskud.

Hvorfor prøve Forever Aloe Peach Gel?

Forever Aloe Vera Gel indeholder C-vitamin, som er et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, til at reducere træthed samt til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring og logik.

Til energistofskifte og nervesystem

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed.

Til blodomløb, hud og knogler

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

Køb Forever Aloe Peaches

Du kan bestille din Forever Aloe Peach gennem min webshop eller ved at kontakte mig på telefon 42445119

  • Ønsker du selv at afhente dine produkter hos mig, så bestil over telefon. På den måde spare du fragten. Jeg bringer også gerne ud, hvis du bor i mit nærområde. (Jeg bor i 9310)