Absorbent-C I C-vitamin kosttilskud

Forever Calcium
december 15, 2016
Forever Royal Jelly
december 15, 2016

Absorbent-C I C-vitamin kosttilskud

Vi mennesker har ikke evnen til at danne c-vitamin, men bliver nød til at få det igennem vores kost. Forever Absorbent-C er en tyggetablet med citrussmag, som indeholder 60 mg vitamin C pr. tablet samt fibre i form af havreklid.

Vitamin C er vandopløselig og udsondres af kroppen, hvilket betyder at vi ikke kan opbygge et lager i vores krop, så derfor er vi nør til at få det igennem vores kost. Vitamin-C er med til at forbedre vores evne til at optage jern igennem kosten, samt bidrage til immunsystemets normale funktion og til at bestytte kroppens mod oxidativt stress.

Den er også med til at bidrage til en normal opbygning af kollagen, hvilket har betydning for f.eks. hudens, tændernes og knoglevækstens normale funkyion, de bidrager også til et normalt stofgifte, til nervesystemets normale funktion og til at minske træthed og udmattelse.

Forever Absorbent-C en kombination ag c-vitamin og havreklid, der inderholder 60 mg vitamin C pr. tablet og fibre i form af havreklid fra fuldkornshavre.

Anbefalet daglig dosis:

1 tablet

  • Vitamin C er et antioxidant, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til immunsystemets normale funktion
  • Vitamin C bidrager også til nervesystemets normale funktion og til at minske træthed og udmattelse
  • Opløselige fibre i form af havreklid fra fuldkornshavre

Kan købes her