Organisationen Forever Living Products

Forever Aloe Vera er et produkt som, kan købes i ca 150 lande over hele verden. Forever Living står selv for produktionen, lige fra plante til det færdige produkt. Det giver os den bedste mulighed for at kontrollere at vi har den bedste kvalitet på vores produkter. Forever Living products er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Over 100 millioner drikker hvert år vores Aloe Vera Gel, som er Forevers bedst solgte produkt.

Dyrket på vekseldrevet marker og håndplukket

Forever ejer selv alle plantagerne og al dyrkning foregår med vekseldrift for at skåne jorden. På plantagerne bruger de får og geder som ukrudtbekæmpelse, og ved at de græsser, får man kun naturlig gødning tilbage. Forevers Aloe Vera høstes med håndkraft og transporteres hurtigt tilbage til fabrikken, hvor det forarbejdes. Forever har patent på den måde som de forarbejder Aloe Vera på. Bladende rengøres nøje, de fileteres og derefter presses de med håndkraft.

Aloe Vera planten

Aloe Vera er en sukkelent plante som består af en tyktflydende gele som indeholder en del forskellige næringsstoffer. Geleen kan enten drikkes som et kosttilskud, eller bruges som ingrediens i hud og hårpleje produkter.

Vi har et produkt der passer til alle, og det kan man se på vores udvalg, som vi har delt op i 3 kategorier.