Hvis du giver mig lidt af din tid, så vil jeg præsentere dig for et job, som gør det muligt for dig selv at tage magten over dit liv.

Hvad er Forever?

Først og fremmest vil jeg fortælle dig lidt om virksomheden Forever

Forever blev grundlagt allerede i 1978 i Arizona i USA. Den er privatejet og er i dag et globalt selskab med en milliardomsætning. I Forever arbejdes der med Network Marketing. Derfor har alle i Forever mulighed for selv at kunne forme deres egen fremtid som erhvervsdrivende. I Danmark er Forever medlem af Direkte Sags Foreningen DSF, som repræsenterer folk og virksomheder, indenfor direktehandel hvor Network Marketing indgår.

Uddannelse, træning og support

Har du ingen erfaring med Network Marketing?
Det er ikke noget problem. Forever tilbyder uddannelser på flere niveauer og som ny FBO begynder du med virksomhedens grunduddannelse, Forever Basic.
Den giver dig fundamentet til at blive en kompetent og tryg FBO.
Til din hjælp har du desuden et stort team af vejledere, her i blandt mig, som altid er klar til at hjælpe dig. Når du føler dig klar til at forsætte din udvikling, har du også mulighed for at få vejledning og uddannelse indenfor teambuilding og lederskab. Alt foregår i dit tempo.

Fundamentet til en kontinuerlig indkomst

En af de største fordele med Forevers Network Marketing-stuktur er, at den tilbyder en stabil og længerevarende indkomst. Du får provision fra virksomheden når du hjælper andre med at komme igang og opbygge deres egne teams.
Desto bedre det går for dine team-medlemmer, desto større bonus får du fra Forever. Herved opnår du hurtigt resultater af dit arbejde, både ved at opbygge din egen virksomhed, men også ved at hjælpe andre igang.

Produkter med høj kvalitet

Forever producerer og sælger produkter af høj kvalitet, indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Størstedelen af produkterne er baseret på Forevers egenproducerede Aloe vera. I det brede sortiment finder du alt indenfor kosttilskud, træningsprogrammer, spa-produkter, hår og hudpleje. Med Forevers unikke kundetilfredshedsgaranti, kan kunden levere sin vare tilbage indenfor 90 dage og få pengene retur. Du som FBO, får en erstatningsvare fra Forever, som dækker dine udgifter. Det giver en stor tryghed for både for kunden og for forhandleren,

En global forretningsmulighed

160

Med kontorer i mere end 160 lande over hele verden.

Hvorfor Forever?

Med Forever kan du opbygge din egen forretning i dit tempo.
Du bestemmer selv hvor meget tid og energi du vil lægge i din virksomhed, og du bestemmer selv hvordan du vil opbygge den. Kort sagt, med Forever bestemmer du selv over dit liv og din karriere. 

Fremgangsmåden er enkel. Del produkterne og forretningsmuligheden med andre, så opbygger du en indkomst med det samme. Gennem Forever sælger du produkter af høj kvalitet, og så får du desuden den kundskab og støtte, som du har brug for, for at starte din egen virksomhed.

Start din egen forretning

Overvejer du at blive tegnet op som selvstændig forhandler, så kontakt mig for at høre nærmere. Så kan vi tale om dine muligheder med Forever, og se om det er noget for dig. Har du besluttet dig for at blive forhandler, skal du starte med at blive tegnet op som forhandler. Når du først er tegnet op, så er du klar til at bestille dine første varer, og derved til at lave dit første salg.

Byg din forretning op som du ønsker det

Med Forever er der mange muligheder. Du kan bygge din forretning op lige som du ønsker. Du kan blive tegnet op som forhandler, for at indkøbe produkterne billigere til dig selv og din familie. Du kan sælge produkterne til dit netværk, du kan holde forkælelsesaftener, lave produktfremvisninger eller sælge produkterne gennem din egen webshop. Mulighederne er mange.

Provision fra forever

I tillæg til at tjene penge på produktsalg, får du provision fra virksomheden når du hjælper nye forhandlere med at komme i gang. Du hjælper, udvikler og støtter de forhandlere der starter under dig, så de opnår egne fremgange indenfor både salg og teambuilding. Samtidig får du provision fra Forever som en belønning for dit engangement.

Karrierestigen

Forever karrierestige er en forretningsmodel, som gør at din virksomhed har mulighed for at vokse sig til en fremgangsrig virksomhed. Når du har udviklet din virksomhed, opbygget et team og øget dit salg, bevæger du dig op af karriererstigen. Når du først er oppe på et niveau, behøver du ikke være bange for at ryge ned igen, da Forevers karrierestige er opbygget på den måde, at du beholder hvert niveau du opnår.

Sådan kommer du igang

handshake-icon-231

Start op som forhandler

thumb-up-to-like-on-facebook_318-371962

Anbefal produkterne til dit netværk

many-people-solid3

Byg dit team

male-user-shadow_318-340424

Hold forretnings- og produktpræsentationer

Lyst til at høre mere?

Jane Rødhus

Fordele ved at være Forever forhandler

  • Ingen økonomisk risiko og lav lagerbinding
  • Du er din egen chef – Arbejd når du vil og hvor du vil
  • Du bestemmer selv hvem du vil arbejde sammen med