Forever Argi +

Aloe Vera Gelly I Lindre ved insektstik
august 8, 2016
Aloe vera drik
Aloe Vera Drik I Forever I En god start på dagen
november 11, 2014

Forever Argi +

ARGI+ er et godt kosttilskud udviklet specielt til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin samt et sammensætning af juice- og frugtekstrakt fra blandt andet blåbær, hindbær, vindruer og granatæble. Giver dig desuden 100% af det anbefalede daglige indtag af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

Lever du et aktivt liv ved du også hvad du har brug for, for at have det godt. Sund kost, søvn og et godt socialt liv. At spise sundt og varieret med en god blanding af protein, kulhydrat og fedt, giver byggestenen for et godt helbred. Motion hører også med til at ha’ god aktivt liv. Vores kroppe er designet til at være fysik aktiv hver dag, ved at være holde kroppen igang bliver vi helt automatiske mere udholdende og vi får mere energi, når vi holder os igang.

Byggestenen i proteiner er Aminosyrer. Argi+ er et kosttilskud som indeholder aminosyren L-arginin. Desuden indeholder Argi+ en sammensætning af frugtekstrakt og juicepulver fra blandt andet hyldebær, solbær og brombær.

Anbefalet daglig dosis: Et stick svarer til en spiseske (ca.10g), en gang dagligt. Omrøres i et glas vand (ca. 2,5dl) til farven bliver rød.

  • Med aminosyren L-arginin
  • Daglig dosis af vitamin C, D, B6, B12 og folsyre
  • Juicepulver og frugtekstrakt af mange forskellige frugter og bær
  • Mindske træthed og udmattelse
  • Hjælper til normal muskelfunktion

Kan købes her