Aloe Vera Drik I Forever I En god start på dagen

Forever Argi +
august 8, 2016
C9 program
november 11, 2014

Aloe Vera Drik I Forever I En god start på dagen

Aloe vera drik

Aloe vera drik

Aloe Vera Drik – Forevers absolutte bestseller, som har været med lige siden starten. Drikken bliver mere og mere populær, og er absolut også en af mine favorit produkter. Den fåes i tre forskellige varianter, Forever Gel Orginal, Forever Gel Cranberry og Forever Gel Peach. Forever Gel Orginal er neutral i smagen, Forever Gel Cranberry har en god smag af tranebær og æble og Forever Gel Peach har en sommerlig smag af solmodne ferskner og indeholder små stykker af Aloe Vera.  Alle Aloe Vera drikkene har et indehold af håndplukket Aloe Vera på over 96%. Derfor er det en god og sund start på  dagen. Alle varianterne købes i 1000 ml. flasker og der medfølger ved første køb et målebæger.

Forever Gel Peach
Til dig som foretrækker den søde smag, er Forever Gel Peach et godt alternativ til vores Forever Gel Orginal. Med Forever Gel Peach får du en dejlig drik, som du kan drikke som den er, hælde den over isterninger, eller blande med frugtjuice til en forfriskende drik. Et sikkert hit hos hele familien. Af de tre smagsvarianter vi har, er det den sødeste af dem alle sammen.

Forever Orginal Gel
Orginal Gel er lysegul, indeholder lidt frugtkød fra Aloe Vera planten og har en lidt bitter smag. Den kan blandes med både vand og juice for at gøre den mindre koncentreret. Hvis du blander den med juice, kan man ikke længere smage drikken, men bare juicen. Bland den derfor med din favorit juice og lav din egen smag.

Forever  Gel Cranberry
En blanding af tranebærjuice og solmodne æbler giver den en dejlig smag. Den er sødet med det naturlige frugtsukker Fruktose, for at smagen passer til hele familien. Den lidt er sød i smagen.

Det er en smagssag og det er meget individuelt hvilken smag kunderne vælger. Som udgangspunkt siger jeg altid til mine kunder at de skal vælge vores Forever Gel Orginal. Den passer nemlig til de fleste og den kan man blande med lige den juice man bedst kan lide, for at give den bedste smag.
Syntes de så den er for bitter, spørger jeg om de kan lide hvis noget er meget sødt. Kan de det anbefaler jeg dem altid Forever Gel Peach. Den smager nemlig meget sødt af modne ferskner, og har en meget gennemtrængende smag.
Er de ikke til at det skal være helt vildt sødt anbefaler jeg Forever Gel Cranberry. Den er nemlig sød, men ikke lige så sød som Forever Gel Peach. Der er en fin balance mellem de søde tranebær og de friske solmodne æbler.
Med disse tre smagsvarianter, er der altid noget til enhver smag.
I min familie kan vi ikke lide den samme. Vi køber altid to dunke af gange, men det gør ikke så meget. Du for nemlig et rabatkort med, når du køber din første dunk Aloe Vera Drik. Herefter for du et stempel hver gang du køber en ny og når du har ti stempler, giver jeg en gratis dunk.

Uanset hvilken af de tre du vælger, anbefaler jeg at du drikker et glas vand bagefter du har drukket aloe vera drik.

Kvalitet betyder meget for Forever og derfor bliver deres Aloe Vera grundigt testet og analyseret, så det kun er den bedste rene Aloe Vera der når hjem til dig i flaskerne.

Ingredienser: Aloe vera gel 96 % (Aloe Barbadensis Mill.),stabilisatorer (sorbitol, citronsyre), antioxidanter (ascorbinsyre, tocopherolrig ekstrakt), konserveringsmiddel (natriumbenzoat), fortykningsmiddel (xanthangummi).

Anbefalet daglig dosis af vores Aloe Vera Drik er 40 ml 1-3 gange om dagen. Serveres afkølet og omrystes før brug.

Alle tre kan købes her.