New Products

Nu har Forever lanceret en ny hudpleje serie med nogle fantastiske ingredienser så som peptider, naturlige mineraler, kollagen og planter blandet med den nyeste viden indenfor hudpleje.

Sættet indeholder et kosttilskud og tre hudplejeprodukter med fokus på anti-aging. Renselotion, opstrammende serum, kosttilskud og ansigtscreme.

  • Hydrating cleanser – Renselotion, 118 ml.
  • Firming serum – Opsrammende serum, 30 ml.
  • Collagen complex – Kosttilskud, 60 tabletter
  • Restoring créme – Ansigtscreme, 48 g

Hydrating cleanser

Hydrating cleaner er en let mild og fugtgivende renselotion, der fjerner fedt og snavs fra din hud. Alle ingredienser er omhyggelige valgt, så selv den sart hud kan bruge den. Hydrating cleanser er effektiv og udtørre ikke huden.

Firming serum

Firming serum er opstrammende serum, som giver huden et fugtgivende boost. Der er et højt indhold af aktive stoffer som giver denne serum meget fugt, det betyder at oplevelsen af de fine linjer reduceres.

Collagen complex

Dette kosttilskud indholder Hydrolyseret marinekollagen. C-vitamin er god imod træthed og udmattelse og den bidrager til normal kollagendannelse, som fremmer hudens normale funktion. Indholdet i dette kosttilskud er fra cantaloupmelon, hvedeekstrakt med cermider og biotin, som bidrager til at bevare normalt hår og hud.

Restoring creme

En meget del i vores anti- aging- serie er restoring creme, som er fyldt med over 15 hudplejende stoffer. Selvom af alle de blødgørende ingredienser føles restoring creme let og glat i mod huden. Den absorberes hurtig og nemt unden at fedte eller føles tung. Alle ingredienser efterlader huden med en mere jævn hudfarve og tekstur og bidrager til en mere ungdommelig fornemmelse. Gør restoring creme til prikken over i’et i din daglige hudplejerutine.

Produkterne kan kun købes som en af et sæt og kan ikke købes separat.

 

Læs mere her