Forever MPD 2x Ultra

Forever Pro x2 – Chocolate
april 24, 2017
Veterinary Formula
april 24, 2017

Forever MPD 2x Ultra

Hverdag bruger vi mange forskellige rengøringsmidler at vores rengøring.Det ville jo være dejligt at vi kun kunne brug rengøringsmiddel til det hele opvask, gulve, badeværelset og til tøjvask. Forever har lavet Forever MPD 2x Ultra som er meget skånsomt at bruge og det kan bruges til det hele. MPD er engelsk og står for Multi Purpose Detergent og det betyder “rengøringsmiddel til det hele”

Forever Aloe MPD 2x Ultra er et alsidigt og meget koncentreret og flydende rengøringsmiddel. Det renser effektivt snavs, opløser fedt og fjerner pletter unden at efterlade riser eller på nogen måde at skade overfladen. Forever Aloe MPD 2x Ultra er et virkeligt godt rengøringsmiddel, som gør en forskel som navnet siger.

Forever Aloe MPD 2x Ultra som ikke indholder fosfor.De overfladeaktive stoffer, tensider som det indholder, er biologiske letnedbrydelige. Det bevirker, at negative milijøpåvirkning formindskes. Det indholder desuden mild Aloe Vera for at  for at virke blødgørende på dine hænder og tøj. Inderholder ingen optiske blegemidler. Forever Aloe MPD 2x Ultra er desuden dobbelt så koncentreret som vores tidligere MPD. Det er jo godt for vores miljø da vi kan spare på emballagen.

  • Drøj i brug
  • Godt for miljøet
  • Indholder Aloe Vera