ALOE HAND & FACE SOAP – Hele familiens yndlings sæbe

Argi +
januar 25, 2017
Show all

ALOE HAND & FACE SOAP – Hele familiens yndlings sæbe

ALOE HAND & FACE SOAP er et fantastisk produkt som jeg bruger til mange ting, lige meget hvilken alder vi har i familien er der altid en som har noget at bruge det til. Sæben er drøj i brug. Den er med til at gi’ din hud en ren og silkeblød følelse. Den står altid i vores bruser så der er nemt at finde noget dejligt sæbe.

Også god til de små 

Det er også jo dejligt nemt når vores børnebørn kommer på ferie og gerne vil i bad og ha’ masser af sæbeskum i badekaret. Så finder vi bare den samme sæbe, som resten af familien bruger. ALOE HAND & FACE SOAP er nemlig så mild at selv de helt små guldklumper også gerne må bruge den. Selv hvis de skulle få lidt i øjnene, så svirre det ikke. Den er en sikker vinder på kanten af vores badekar her i huset.

God til sart hud

Min svigermor har i mange år døjet med at hun ikke kunne finde noget sæbe hun kunne tåle , da hun begyndt at klø over det hele efter badet. Så prøvede hun ALOE HAND & FACESOAP og blev vildt overrasket over at hun ikke havde det kløe på kroppen efter hun havde været i bad. Min svigermor synes nu at hun har fundet den helt rigtige sæbe får hende og skifter bestemt ikke tilbage til noget af det andet hun havde prøvet før i tiden.

Brug den som en lækker kur til hænder og fødder

Hvis du tager lidt af HAND & FACE SOAP og blander med vores ALOE SCRUP smører dine hænder eller fødder godt ind og bagefter pakker dem ind i plast pose og lade dem sidder ca 10 min skylder godt efter med vand og tilsidst tager du vores vildt lækre  ALOE PROPOLIS CREME og smører dem godt ind, får du du blødeste hænder og fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.