Forever Aloe Gel – Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

Original drik med ny smag
Lækker version af vores populære Aloe vera-drik. Foruden Aloe Vera smager den lækkert og frisk af æble og tranbær. Ligesom originalen består Forever Aloe Berry Nectar af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Nu indeholder den også C-vitamin og har en endnu bedre smag – tilmed i miljøvenlig emballage.

Hvorfor prøve Forever Aloe Berry Gel?

Forever Aloe Vera Gel indeholder C-vitamin, som er et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, til at reducere træthed samt til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring og logik.

Til energistofskifte og nervesystem

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed.

Til blodomløb, hud og knogler

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

 

 

Har du lyst til at købe Forever Aloe Berry Nectar?

Har du lyst til at prøve vores Forever Peach Gel, kan du købe det via knappen herunder.

Når du har trykket på knappen, vil du blive ført over til min webshop.
For at du kan købe det, skal du oprette et log-in.
Det eneste du skal bruge til det, er din mailadresse og en adgangskode.
Du kan selv vælge om du ønsker at modtage reklamemails eller ikke.
Du modtager ikke mere end én mail pr. måned.