Aloe First – Forever

Frisker op på et øjeblik

Aloe First

Hvornår kan man bruge Aloe First?

Efter et par timer på kontoret, foran computer kan huden godt føles som pergament. Eller når man skal ud at rejse. Har man siddet i en flyver, ved man hvordan en tørre luft i flyet føles. Vi ved vist alle sammen hvordan et lillebitte insektstik kan klø og irritere i lang tid.

Aloe First er en dejlig, fugtgivende spray, der tilfører huden en masse plejende ingredienser på et øjeblik. Et bare ét spray, køler og beroligere vores egen Aloe vera, propolis og nøje udvalgte urter huden.

Hvorfor er den god for huden?

På ingredienslisten står også eukalyptus, glycerin, E-vitamin sammen med flere fine planteekstrakter som morgenfrue, kamille og hjulkrone, der alle er kendt som deres velgørende, hudplejende og blødgørende egenskaber.

Med andre ord er det en sprayflakse fuld af fantastiske og plejende ingredienser. Huden udsættes hver dag for mange prøvelser: luft, forurening, vejr og vind. Alle disse er med til at udtørre og irritere huden. Her kan Aloe First bidrage med en friskere følelse og give huden det tilskud af fugt, den sukker efter.

Mere om den fantastiske spray

Mulighederne for at bruge Aloe First er mange. Spray den eksempelvis på huden med ring hånd, når du har fået et insektstik for at dæmpe kløen. Fordi den er på sprayflakse, er den let at påføre, selv om huden er øm. Den kan også anvendes til at friske tør hovedbund op, eller som  balsam til at lette udredningen af håret. Efter en dag i solen kan det også være dejligt med denne afkølende spray. Hovedingrediensen Aloe vera blødgør og fungere perfekt som aftersun-lotion.

Har du lyst til at prøve Aloe First?

Har du lyst til at prøve vores Aloe First, kan du købe det via knappen herunder.
Når du har trykket på knappen, vil du blive ført over til min webshop.
For at du kan købe det, skal du oprette et log-in.
Det eneste du skal bruge til det, er din mailadresse og en adgangskode.
Du kan selv vælge om du ønsker at modtage reklamemails eller ikke.
Du modtager ikke mere end én mail pr. måned.