Her kan du læse lidt om hvorfor jeg valgte at blive forhandler af Forevers produkter

Lidt om mig

Mit navn er Jane Rødhus og jeg er forhandler af Forevers produkter. Jeg bor nord for Nørresundby, ved en lille by der hedder Langholt. Jeg bor på en dejlig landejendom sammen med min mand Laurits. Laurits og jeg har kendt hinanden siden 2002 og blev gift i 2007.
Jeg har tre dejlige piger - Ditte, Sofie og Matilde. I 2009 blev jeg mormor til mit første barnebarn Nikolai og siden er der kommet fem til – Valdemar, Karen, Johanne, Aksel og Ella.


Hvorfor er jeg Forever forhandler?

Gennem min uddannelse og 30 års erfaring som ernæringsassistent, har jeg forstået vigtigheden af at behandle sig selv ordenligt og spise rigtigt. Jeg har brugt Forevers produkter i en årrække, hvor jeg er blevet mere og mere overbevist om at produkterne er de helt rigtige for mig og min familie.
Vores familie er stor, vi er repræsenteret i alle aldre og der er noget for os alle sammen. Nu ønsker jeg at dele ud af min viden og erfaringer om produkterne. Derfor har jeg startet Forever Rødhus. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller ønsker du at hører om dine muligheder i Forever, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 4244 5119 eller mail: jane@aloevera-roedhus.dk