Forever Bright Toothgel – Tandpasta

Forever Bright Toothgel

Et plejende og fluorfrit alternativ

Fluor bliver endnu en gang diskuteret. Tandpasta er et af de produkter, som oftest bliver diskuteret. Med eller uden fluor – det er spørgsmålet.

Der er egentlig ikke noget underligt med fluor. Faktum er at det er det trettende mest almindelige grundstof i jordskorpen. Desuden findes det naturligt i både mad og drikke. Det er videnskabeligt bevist at fluor beskytter mod karies. Fluor har også negative sider, så hvad skal man gøre? Vælge produkter med eller uden fluor? Måske kombinere dem?

Fluor er ikke kun godt
Det er ifølge studierne mest skadeligt, hvis vi synker fluor i større mængder. Det kan lede til en unaturligt stor knoglemasse, som kan give smerter, stivhed og øget risiko for fakturer. Denne tilstand kaldes osteofluorose.

Højt indhold af fluor kan også give hvide pletter på tænderne. Dette gælder generelt for børn op til ca. 8 års alderen. Ifølge studierne kan fluorholdigt vand under opvæksten desuden øge risikoen for knoglecancer og sænke skjoldbruskkirtlens funktion.

Mundhelse er mere end stærk emalje
Fluor har altså både helsefordele og ulemper. Det er i gennem flere årtier blevet brugt til at bekæmpe karies og huller i tænderne. Hvis man gerne vil bibeholde god tandhygiejne og samtidig undgå fluor, anbefaler jeg vores Forever Bright Toothgel. Den indeholder plejende Aloe vera og propolis, begge dele rengør og polerer skånsomt tænderne – helt uden fluor. På den måde kan du bevare en god mundhygiejne, og samtidig modvirke plak og dårlig ånde.

Tips til brug af Forever Bright Toothgel:
SKYL
Bland en lille smule Bright Toothgel med en halv
deciliter vand. Skyl i ét minut.
RENGØR
Tag lidt Bright Toothgel på tandstikkeren eller
tandtråde inden brug, så bliver det ekstra rent.
PLEJ
Smør følsomt tandkød med en lille smule
Forever Bright Toothgel.

Skånsomt for børnene
Da Forever Bright Toothgel passer til hele familien, er den også et godt alternativ, hvis du vil undgå at dine børnbørster tænder med fluor. Børn op til fire år sluger refleksmæssigt en del af tandpastaen. Derfor bør man kun bruge børnetandpasta med lidt eller ingen fluor. Hvorfor ikke selv skifte fluortandpastaen ud i en af dagens to børstninger, så du udsætter din krop for mindre fluor. Så får du det bedste af begge verdener.

Har du lyst til at prøve Forever Bright Toothgel?

Har du lyst til at prøve vores Forever Bright Toothel, kan du købe det via knappen herunder.
Når du har trykket på knappen, vil du blive ført over til min webshop.
For at du kan købe det, skal du oprette et log-in.
Det eneste du skal bruge til det, er din mailadresse og en adgangskode.
Du kan selv vælge om du ønsker at modtage reklamemails eller ikke.
Du modtager ikke mere end én mail pr. måned.