Forever Fiber

Forever Fiber

En portion fibre, tak!

De fleste ved, at fibre er gode, men det er ikke så nemt at finde ud af, om man får for lidt, eller måske end da for meget. Og hvad gør fibrene egentlig i kroppen?

Hvad har grøntsager og rodfrugter, bønner og linser, brød og gryn, pasta og fuldkornsris til fælles? De er alle eksempler på levnedsmidler som indeholder kostfibre, som vi har brug for hver dag.

Fibre er grundlæggende faktorer for at din krop skal kunne fungere, som den skal. Derfor er det vigtigt du hver dag for alle de fibre du skal have.

Hvad indeholder en portion Forever Fiber?

Hvis man oplever, at man ikke får tilstrækkeligt med fibre via kosten, er kosttilskud som Forever Fiber et udemærket supplement til den almindelige kost. Tag gerne Forever Fiber som mellemmåltider for at mindske lysten til søde sager og mange usunde mellemmåltider. En portion Forever Fiber giver dig nemlig hele 5 gram kostfibre – men minimalt med kulhydrater og kalorier. 5 gram kostfibre modsvarer næsten 3 1/2 dl brune ris eller 2 skiver fuldkornstoast.

Hvorfor Forever Fiber

Forever Fiber er et kosttilskud i form af et vandopløsligt fibrepulver, hvor en portion giver dig hele 5 gram fibre. Det kan være med til at mindske din lyst til søde sager og mellemmåltider, fordi fibrene udfylder maven, til en mere effektiv fordøjelse og en bedre mæthedsfølelse. Forever Fiber har en neutral smag og kan nemt blades ud i et glas vand, anden drik eller blive en god rutine sammen med dit daglige shot Forever Gel Original. Pulveret kan også strøs over maden. Den smarte portionsindpakning gør det let at tag en portion Forever Fiber til arbejdsfrokosten eller hvis man er ude at rejse.

Jagten på fibre

Selvfølgelig påvirker det din hverdag, hvordan maven har det – hvordan du bevæger dig, hvad du spiser, hvordan du sover – ja, hvordan du helt enkelt har det.
På trods af at fibre ikke er nye på godt-for-kroppen-listen, så spiser mange af os for lidt i forhold til det anbefalede daglige indtag af fibre. En rimelig mængde for voksne er ca. 25-35 gram fibre pr. dag, hvor det gennemsnitlige indtag kun er 16 gram pr. person. Selvom man spiser grøntsager og drikker smoothies, får man ikke nødvendigvis nok fibre.

Har du lyst til at prøve Forever Fiber?

Har du lyst til at prøve vores Forever Fiber, kan du købe det via knappen herunder.
Når du har trykket på knappen, vil du blive ført over til min webshop.
For at du kan købe det, skal du oprette et log-in.
Det eneste du skal bruge til det, er din mailadresse og en adgangskode.
Du kan selv vælge om du ønsker at modtage reklamemails eller ikke.
Du modtager ikke mere end én mail pr. måned.