Aloe vera drik

Aloe Vera drik

Vores fantastiske Aloe Vera drik er allerede elsket verden  over. Måske du skulle prøve?

 

 Vores naturlige Aloe vera drik
består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet – høstet, når den er perfekt moden.
Den populære drik indeholder hele 99,7% ren Aloe Vera. Den er fri for både konserveringsmidler og sukker.

Aloe Vera drik af høj kvalitet


Til hvem?


Forever Aloe Vera Gel er velegnet til alle, og især til dig der gerne vil holde dig sund og rask. Vores Aloe vera drik indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Hvad angår Aloe vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe vera og er nysgerrig omkring Aloe vera som kosttilskud? Så tøv ikke. Forever Aloe Vera GeL er allerede elsket af millioner over hele verden.

Allerstørste omhu hele vejen

 

Til Forever Aloe Vera Gel anvender vi kun den fineste indergelé af Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken indeholder hele 99,7 % Aloe vera – ingen sukker, sødemidler, konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan være sikker på, at vores Aloe vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.

Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde

 

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes den Aloe vera, vi bruger, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Vera Gel™. For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

For din krop og din sundhed

Få det bedre – både fysisk og mentalt

Vores aloe vera drik indeholder C-vitamin, som er et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod stress, den reducere træthed og udmattelse og det styrker immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til vores hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik.

Til energistofskifte og nervesystem

 

C-vitamin bidrager også til nervesystemets normale funktion. Det er vigtigt, at nervesystemet fungerer, så alle kroppens forskellige dele kan kommunikere med hinanden og fungere sammen som en helhed. Kroppens energistofskifte består af to dele: det basale stofskifte og den energi, vi forbrænder ved fysisk arbejde. Så længe vores energiindtag svarer til forbruget, og vores kropsvægt er konstant, er alt i balance. Men hvis energiindtaget bliver større eller mindre end behovet, kan energistofskiftet forstyrres, hvilket igen kan forandre kroppens sammensætning med enten underernæring eller overvægt til følge. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte.

Til blodomløb, hud og knogler

 

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.